Melondessert med kirsebær og chokoladeis

Melondessert med kirsebær og chokoladeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chokoladeis:
5 dl.piskefløde
4 æggeblommer, past.
75 g.sukker
150 g.hakket mørk chokolade
 
2 modne cantaloup meloner
 
500 g.kirsebærsauce
 
 
 
Opskrift:
Chokoladeis:
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommerne og sukker til en luftig masse. Vend fløden og æg sammen. Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer.

Haler melonerne og skrab kernerne ud.

Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk. kirsebærsauce i hver.

Server med chokoladeisen til.






karakterer:
Opskriften er vist 13083 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu