Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melondessert med kirsebær og chokoladeis

Melondessert med kirsebær og chokoladeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 modne cantaloup meloner
500 g.kirsebærsauce
5 dl.piskefløde
4 æggeblommer
75 g.sukker
150 g.hakket mørk chokolade
 


Opskrift:

Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommerne og sukker til en luftig masse. Vend fløden og æg sammen. Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer. Halvér melonerne og skrab kernerne ud. Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk kirsebærsauce i hver. Server med chokoladeisen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9950 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu