Røget makrelmousse

Røget makrelmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 røgede makrel (ca. 300 g makrelkød)
4 bl.husblas
100 g.mayonnaise
1-2 spsk.klippet purløg
1 spsk.hakket persille
1 lille finthakket løg
1 tsk.citronsaft
1 dl.cremefraiche 18%
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 salatblade
 tomater
 purløg
 
Opskrift:
Makrellerne pilles og kødet moses med en gaffel. Husblasen udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad. Makrelkødet røres med mayonnaise, purløg, persille, løg, cremefraiche, salt og peber. Den smeltede husblas røres i. Moussen hældes i en form eller skål og stivner i køleskabet på 3-4 timer. Vendes ud på et fad med strimlede salatblade og pyntes med tomatbåde og klippet purløg.

Serveres med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 25390 gange,
og udskrevet 709 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu