røgede makrel (ca. 300 g makrelkød) 1-2 røgede makrel (ca. 300 g makrelkød)
4
bl.
husblas 4 bl. husblas
100
g.
mayonaise 100 g. mayonaise
1-2
spsk.
klippet purløg 1-2 spsk. klippet purløg
1
spsk.
hakket persille 1 spsk. hakket persille
1
lille finthakket løg 1 lille finthakket løg
1
tsk.
citronsaft 1 tsk. citronsaft
1
dl.
cremefraiche 18% 1 dl. cremefraiche 18%
0.5
tsk.
salt 0.5 tsk. salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
salatblade salatblade
tomater tomater
purløg purløg
Opskrift:
Makrellerne pilles og kødet moses med en gaffel. Husblasen udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad. Makrelkødet røres med mayonnaise, purløg, persille, løg, cremefraiche, salt og peber. Den smeltede husblas røres i. Moussen hældes i en form eller skål og stivner i køleskabet på 3-4 timer. Vendes ud på et fad med strimlede salatblade og pyntes med tomatbåde og klippet purløg.
Serveres med groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(24 stemmer)
Opskriften er vist 24872 gange, og udskrevet 707 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider