Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marrokansk inspireret kryddersalt

Marrokansk inspireret kryddersalt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Skal af 1 økologisk citron og 2 økologiske appelsiner
2 spsk.anis
6 små tørrede chillier (eller tilsvarende mængde chiliflager)
2 spsk.korianderfrø
 lidtsafran opløst i lidt vand
2 dl.havsalt
 


Opskrift:

Hak skal af citron og appelsin i blender. Tilsæt anis, koriander, chili og safran. Tilsæt til sidst salt og blend det hele, indtil saltet er finmalet. Bred saltet ud på et rent viskestykke på en bageplade og lad det stå natten over. Dagen efter kan det kommes på glas, drysses over suppe, bruges til fisk, ris, kylling og retter, der skal smage af sommer og Middelhavet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9893 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tomse  -  2012-12-28 18:10:59
Lækkert, prøv evt.at brug tørret Timjan og flagesalt og så undlad Appelsin og anis,super til kylling.