Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marrokansk inspireret kryddersalt

Marrokansk inspireret kryddersalt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Skal af 1 økologisk citron og 2 økologiske appelsiner
2 spsk.anis
6 små tørrede chillier (eller tilsvarende mængde chiliflager)
2 spsk.korianderfrø
 lidtsafran opløst i lidt vand
2 dl.havsalt
 
Opskrift:
Hak skal af citron og appelsin i blender. Tilsæt anis, koriander, chili og safran. Tilsæt til sidst salt og blend det hele, indtil saltet er finmalet. Bred saltet ud på et rent viskestykke på en bageplade og lad det stå natten over. Dagen efter kan det kommes på glas, drysses over suppe, bruges til fisk, ris, kylling og retter, der skal smage af sommer og Middelhavet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10372 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tomse  -  2012-12-28 18:10:59
Lækkert, prøv evt.at brug tørret Timjan og flagesalt og så undlad Appelsin og anis,super til kylling.