Tunkebab med bacon og spinatsalat

Tunkebab med bacon og spinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.frisk tunfisk
250 g.cherrytomater
150 g.bacon i tynde skiver
 Salt
 peber
 
 Marinade:
1 lime Saft heraf
2-3 spsk.olie
2-3 dråbertabasco
 Salt
 peber
 
 Salat:
150 g.friske spinatblade
1 moden mango
0.5 lime Saft heraf
1 tsk.dijonsennep
0.5 dl.olie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl tunfisken og dup den tør. Skær den i 2-3 cm tern. Bland marinaden og lad fisken trække deri, køligt i ca. 1 time.

Rib og skyl spinaten. Dup bladene tørre. Skræl mangoen, og skær den i tynde både. Pisk en dressing af lime, sennep, olie, salt og peber. Del baconstykkerne i 6 cm lange stykker. Sno et baconstykke om hver tunstykke. Kom skiftevis tun og cherrytomater på 4 spid, og grill dem 2-3 min. under ovnens grill-element.

Bland spinatbladene med marinaden og anret spidene på spinaten med mango.

Servér lune flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 11112 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu