Syltede vindruer
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : |
|
|
Skyl druerne og bland dem med sukker, vinsyre og atamon.
Stil dem koldt et par dage or rør nu og da, til sukkeret er opløst. Herefter hældes syltetøjet på glas, der bindes til.
|
|
Opskriften er vist 61164 gange,
og udskrevet 1362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 grønne druer kan også bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne