Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingboller

Kyllingboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Albanien

AlbanienIndsendt :





Ingredienser:
8 kyllingeinderlår
0.5 dl.soja sauce
0.5 dl.risvin
1 tsk.finthakket ingefær
1 spsk.sukker
25 g.gær
450 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 æg
 vand
 evt.0.5 spsk. friskkværnet peber
 
 evt.æg eller vand til pensling
 


Opskrift:

Bland sojasauce, risvin, sukker og ingefær og lad kyllingestykkerne marinere i disse i ca. 2 timer.

Varm lidt vand, til det er håndvarmt og opløs gæren heri. Tilsæt salt, æg og evt. peber og bland godt. Tilsæt melet. Tilsæt vand og ælt, indtil dejen har en smidig konsistens og ikke er for klæbrig.

Bollerne hæver lunt og tildækket i 15 minutter. Pensles, hvis det ønskes. Bages derefter i 25 minutter ved 225 grader. Serveres lune, evt. med salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 10267 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

en albaner  -  2011-12-06 23:17:07
den her ret er i hvertfald ikke albansk. det siger jo sig selv, i og med der bliver brugt soya sauce.


  -  2009-11-08 16:17:47
hvor gør man af kyllingen???? det står der intet om!


ana  -  2009-05-06 22:20:12
hmmmmmm det er så godt albansk mat,jeg her prøvd flere ganger