Brug så store coxorange æbler som muligt. Bor kernehusene ud og skræl æblerne. Derefter rulles æblerne i letpisket æggehvide og så i sukker iblandet lidt stødt kanel. Æblerne sættes i et ovnfast fad, smurt rigeligt med smør. Kernehus-hullet fyldes med små gule sultanarosiner, og der hældes honning, ned mellem rosinerne. I toppen af hvert æble stikkes en , kun en, kryddernellike. Æblerne sættes i en varm ovn 200g. og steges 20 -30 min. Efter æblernes størrelse. Man bør nogle gange øse lidt smeltet smør henover æblerne. Iskold creme fraiche serveres til de hede æbler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(12 stemmer)
Opskriften er vist 12846 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider