Fulling

Fulling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Ribben fra gris
 Smør
 sirup
 Tykke pandekager
 
Opskrift:
Ribbenene koges først. Dette kan gøres dagen før. Ribbenene varmes i en blanding af smør og sirup, nærmest som når man bruner kartofler. Ribbenene skal helst blive sprøde. Pandekagerne bages og stables oven på hinanden. Stakken skæres ud som en lagkage. Servering Et stykke pandekagestak lægges ovenpå ribbenene på tallerkenen og der øses noget af smør/sirupen over som sovs.


karakterer:
Opskriften er vist 19900 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu