Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fulling

Fulling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Ribben fra gris
 Smør
 sirup
 Tykke pandekager
 


Opskrift:

Fremgangsmåde Ribbenene koges først. Dette kan gøres dagen før. Ribbenene varmes i en blanding af smør og sirup, nærmest som når man bruner kartofler. Ribbenene skal helst blive sprøde. Pandekagerne bages og stables oven på hinanden. Stakken skæres ud som en lagkage. Servering Et stykke pandekagestak lægges ovenpå ribbenene på tallerkenen og der øses noget af smør/sirupen over som sovs.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 16571 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu