Fulling

Fulling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Ribben fra gris
 Smør
 sirup
 Tykke pandekager
 
Opskrift:
Fremgangsmåde Ribbenene koges først. Dette kan gøres dagen før. Ribbenene varmes i en blanding af smør og sirup, nærmest som når man bruner kartofler. Ribbenene skal helst blive sprøde. Pandekagerne bages og stables oven på hinanden. Stakken skæres ud som en lagkage. Servering Et stykke pandekagestak lægges ovenpå ribbenene på tallerkenen og der øses noget af smør/sirupen over som sovs.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 19001 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu