kyllingebryst uden skind500 g. kyllingebryst uden skind
1.25
dl.
yoghurt naturel1.25 dl. yoghurt naturel
0.5
tsk.
presset hvidløg0.5 tsk. presset hvidløg
1
spsk.
tandoori- eller vindaloopasta1 spsk. tandoori- eller vindaloopasta
2
spsk.
smeltet ghee2 spsk. smeltet ghee
2
små
limefrugter2 små limefrugter
1.5
tsk.
garam masala1.5 tsk. garam masala
Opskrift:
Skær kyllingekød i tern på 3 cm og sæt dem på olierede spyd, 3-4 stykker på hver.
Lægges tæt i et fladt fad.
Rør youghurt, hvidløg og tandoori- eller vindaloopasta godt sammen og fordel det jævnt over kyllingekødet. Dækkes med film og marineres 4-5 timer, vendes flere gange undervejs.
En bradepande fores med alu- folie, som pensles med ghee. Læg kyllingespyd i den, sæt den under grillen, til overfladen får brune pletter og kødet er mørt, ca. 4 min. på hver side. Kødet pensles med smeltet ghee, når spyddene vendes.
Arrangeres på tallerkener med kogt, hvid ris og limebåde, drys garam masala over.
Tips:
Færdigkøbt tandoori- og vindaloopasta kan opbevares, tæt tillukket, adskillige måneder i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16325 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider