Mandelæbler

Mandelæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 æbler
25 g.smør eller margarine
5 spsk.sukker
100 g.mandler
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mælk
 
Opskrift:
Æblerne skrælles, kernehus, stilk og blomst fjernes og æblerne skæres i tynde både. Æblerne lægges i et smurt ovnfast fad. Mandlerne hakkes, de kan evt. smuttes, men det er ikke nødvendigt. Smørret smeltes, og sukker og mandler blandes heri. Mel og mælk tilsættes, og blandingen koges op. Fordel mandelblandingen over æblerne. Sæt æblerne i en 225° varm ovn, til æblerne er møre, og mandlerne er blevet lysebrune. Serveres lune med flødeskum.

Tips:

Mandelæblerne kan også tilberedes i engangs-aluforme, som så afkøles og dybfryses. Kagen tøs op i ovnen og serveres lun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9360 gange,
og udskrevet 231 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu