Kiwibavarois

Kiwibavarois, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Kiwi

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 modne kiwifrugter
75 g.sukker
3 dl.fløde (13%)
7 husblas blade
2 dl.piskefløde
 reven lime- eller citronskal
 
Opskrift:
Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet. Rør 2 spsk sukker i og kog nogle minutter ellers vil bavroisen ikke stivne. Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret. Bring fløden i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring nær kogepunktet, må ikke koge. Tag det fra varmen. Knug husblasen fri for vand og kom den i den koghede flødeblanding, mens der piskes. Den smelter straks. Lad cremen svale og kom den kolde kiwiblanding i. Pisk fløden til skum. Vend den i den halvstivnende creme. Kom straks blandingen i en form og lad den stivne i køleskab, det tager nogle timer. Dyb formen i koghedt vand og vend desserten ud på fadet. Drys med reven lime og garner med kiwifrugtbåde.

Tips:

I desserter, hvor der bruges rå æggeblommer, kan det anbefales at bruge salmonellafri frosne æggeblomer eller hele æg. De forhandles af supermarkeder og findes både i køledisken og på frost. De bruges som friske æg og æggeblommer, se i øvrigt på emballagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9286 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Fick  -  2008-08-14 12:22:05
Hvor mange æggeblommer skal der bruges? Det fremgår ikke af listen med ingredienser.

Camilla  -  2008-02-13 15:22:25
Har også set det med æggeblommer.. hvor mange??

Maiken  -  2007-05-23 12:16:32
Hvilke æggeblommer - står ikke under "Ingredienser" ?

  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal bruges kiwi fra dåse for at opskriftern duer