Julepærer med gløggkrydderrier

Julepærer med gløggkrydderrier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 fl.rødvin behøver ikke at være dyr
 
1 sæt af apotekets gløggkrydderier
450 g.sukker
6 modne pærer
 piskefløde
 kanel
 
Opskrift:
Hæld 1/2 flaske rødvin i en lille kasserolle sammen med gløggkrydderierne. Bring det i kog og lad det simre ved meget svag varme under låg i ca 1/2 time. Si rødvinen over i en sauterpande der passer til pærerne. Tilsæt resten af rødvinen og sukkeret, bring det hele i kog og sæt de skrællede pærer ned i lagen, brug evt. et par pærer mere, hvis det skal til for at fylde gryden ud. Pærerne koger ved svag varme til de er møre, men ike udkogte, stik i dem med en lille kødnål. Pærerne tages op af lagen der koges ned til ca det halve. Pærerne arrangeres i en smuk skål og overhældes med den nedkogte lage. Serveres kolde eller lunkne med iskold flødeskum der er tilsmagt med kanel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11018 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu