Italiensk flødedessert med bærmousse

Italiensk flødedessert med bærmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7.5 dl.piskefløde
75 g.sukker
1 vaniljestang
4 Husblas, blade
 
 Bærmousse:
300 g.friske el. frosne jordbær el. hindbær
 sukker
 
Opskrift:
Fløde, sukker og vanillekorn koges nogle få minutter. Husblas kommes direkte i den kogende fløde, og skal altså ikke stå i blød først. Pisk i gryden til husblasen er smeltet. Flødedesserten fordeles i 4 portionsskåle eller glas. Stilles koldt. Serveres med blendede bær smagt til med sukker og pyntes med chokolade, valnødder el. bær.





karakterer:
Opskriften er vist 21950 gange,
og udskrevet 536 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-05 16:04:19
Glæder mig til at se hvordan den bliver modtagt i familien :)

  -   2005-01-01 01:01:01
God og fyldig dessert, men mine vanillekorn sank til bunds. (Dog uden at det havde indflydelse på smagen) - hvordan kan det mon undgås?