Ingefærsyltet ananas

Ingefærsyltet ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.ananaskød (0.5 ananas)
1 dl.vand
50 g.sukker
2 cm.frisk ingefær
 
Opskrift:
Skær ananaskødet i tern på ca. 1x1 cm. Fjern under denne proces den hårde kerne. Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver. Kom ingefær, vand og sukker i en gryde. Kog det langsomt op og lad det så simre ved svagt blus ca. 20 minutter, således at det oprindelige sukkervand omdannes til en gylden tyktflydende sirup. Smid straks ananasstykkerne i og træk gryden bort fra varmen. Hæld blandingen over i en anden skål til serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11094 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu