Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Lage:
600 g.rørsukker
1 fl.rom
7.5 dl.vand
4 vanillestænger
50 g.ingefær
 
1 stor ananas
 


Opskrift:

Ingredienserne til lagen blandes og koges op.

Ananas skrælles og piqueers med vanille.

Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200 grader.

Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.

Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab. Den kan holde sig mør hele ugen.

Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen. Kan evt. smages til med sukker og rom.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13524 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeannette  -  2011-05-26 12:19:24
Har fået langtidsbagt ananas, hvor ananassen var i "klodser" ca. 1 x 1 x 10 cm. 3-4 pr. cuvert serveret med chokolade fondant (klistret flydende chokoladekage næsten uden mel) med skovbær sorbet og champagnesorbet. Det var til en konfirmation, men mindre kan gøre det.


Lone C  -  2011-02-26 14:44:26
Hvad stiller man op med den ananas, hvad bliver serveret til ??? Er det kun fantasien der sætter grænser