Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Lage:
600 g.rørsukker
1 fl.rom
7.5 dl.vand
4 vanillestænger
50 g.ingefær
 
1 stor ananas
 


Opskrift:
Ingredienserne til lagen blandes og koges op.

Ananas skrælles og piqueers med vanille.

Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200 grader.

Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.

Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab. Den kan holde sig mør hele ugen.

Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen. Kan evt. smages til med sukker og rom.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14008 gange,
og udskrevet 117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Jeannette  -  2011-05-26 12:19:24
Har fået langtidsbagt ananas, hvor ananassen var i "klodser" ca. 1 x 1 x 10 cm. 3-4 pr. cuvert serveret med chokolade fondant (klistret flydende chokoladekage næsten uden mel) med skovbær sorbet og champagnesorbet. Det var til en konfirmation, men mindre kan gøre det.

Lone C  -  2011-02-26 14:44:26
Hvad stiller man op med den ananas, hvad bliver serveret til ??? Er det kun fantasien der sætter grænser