appelsin Revet skal heraf 0.5 appelsin Revet skal heraf
1
appelsin Saft heraf 1 appelsin Saft heraf
Flambering: Flambering:
0.5
dl.
cognac eller Grand Marnier 0.5 dl. cognac eller Grand Marnier
Opskrift:
Bananerne deles på langs. Smørret smeltes på panden, den revne appelsinskal tilsættes. Bananerne brunes i smørret. Sukkeret drysses over, appelsinsaften tilsættes. Bananerne varmes godt igennem.
Flambering:
Bananerne skal være meget varme. Husk at slukke emhætten. Grand Marnier eller cognac hældes over bananerne i panden og antændes med en tændstik. Panden rystes let.
Straks når flammerne er slukket, sammen med vanilleis eller/og flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 16707 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider