Ferskner med toscadej

Ferskner med toscadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ds.ferskner
 evt.en lille dåse abrikoser
 
 Toscadej:
75 g.smuttede og hakkede mandler
75 g.sukker
75 g.smør
2 spsk.kaffefløde
1.5 spsk.hvedemel
 
 Tilbehør:
 is eller flødeskum
 
Opskrift:
Frugterne hældes over i en sigte, så al saften sies fra. De lægges i et smurt ildfast fad med den runde side opad. Til toscadejen kommes ingredienserne i en gryde. Massen må ikke koge. Når den er grødagtig, fordeles den over frugterne. Desserten bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter. Serveres lun med is eller flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13825 gange,
og udskrevet 473 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Vivi Thinter  -  0000-00-00 00:00:00
Nemt,let og hurtig at lave også en god fornydelse af dessert. Jeg har ikke oplevet nogen der ikke kunne lide den. Kan også bruges med pære. Bedst med is. Kan laves i forvejen og bare lige lunes inden servering.