Limepie
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : |
|
|
Varm ovnen til 200°. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 min. Bag den i ovnen i ca. 10 min. og tag den ud.
Skru ned til 175°. Rør osten sammen med kvark, æg og æggehvider. Tilsæt sukker og vaniliesukker. Pisk limesaft og skal i og bland godt.
Hæld fyldet i den forbagte bund og bag til fyldet er stivnet, 30-40 min.
Lad pie'en svale af på en rist og sæt den derefter i køleskabet til den er helt kold - helst natten over. Smag cremefraichen til med vanilie og sprøjt den langs pieens kant. Pynt med limestrimler.
|
|
Opskriften er vist 8224 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvilke kiks |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne