Kyllingekebab
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 22858 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 0000-00-00 00:00:00 Man kan eventuelt ligge marinaden og kødet i en pose. Så kan man tage posen med sig, f.eks. til en grillfest hos vennerne. Det er en god måde at spare tid på, da man alligevel skal bruge lidt tid på at komme frem til sit bestemmelsessted. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne