Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingekebab

Kyllingekebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster uden ben
8 småløg
4 småomater
2 grønne peberfrugter, skåret i tern
 
 Marinade:
 saft af 2 citroner
3 spsk.olie
1 tsk.groft salt
 peber
1-2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Skær kødet i mundrette stykker. Rør marinaden sammen og hæld den over kødstykkerne. Lad dem trække hermed et par timer.

Tag kødet op af marinaden og sæt kyllingekød, løg, tomat og peberfrugt skiftevis på fire spid. Læg spiddene på risten over bradepanden og grill dem ca. 15 cm fra grillelementet i 5-7 min. Vend spiddene et par gange og pensl hver gang med marinaden.

Servér med løse ris og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19485 gange,
og udskrevet 273 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
DET ER TYRKISK MAD


Peter  -  0000-00-00 00:00:00

Man kan eventuelt ligge marinaden og kødet i en pose. Så kan man tage posen med sig, f.eks. til en grillfest hos vennerne. Det er en god måde at spare tid på, da man alligevel skal bruge lidt tid på at komme frem til sit bestemmelsessted.