Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingekebab

Kyllingekebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingekebab, billede 4 Kyllingekebab, billede 1 Kyllingekebab, billede 2 Kyllingekebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Marinade:
2 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Opskrift:
Skær kødet i mundrette stykker. Rør marinaden sammen og hæld den over kødstykkerne. Lad dem trække hermed et par timer.

Tag kødet op af marinaden og sæt kyllingekød, løg i både, tomat og peberfrugt skåret i tern skiftevis på fire spid. Læg spiddene på risten over bradepanden og grill dem ca. 15 cm fra grillelementet i 5-7 min. på hver side pensl hver gang med marinaden.

Server med løse ris og salat.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20717 gange,
og udskrevet 285 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5695 (1356 kcal)
KJ pr. Pers. 1423 (339 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan eventuelt ligge marinaden og kødet i en pose. Så kan man tage posen med sig, f.eks. til en grillfest hos vennerne. Det er en god måde at spare tid på, da man alligevel skal bruge lidt tid på at komme frem til sit bestemmelsessted.