Wienerbrødsstang

Wienerbrødsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.gær
0.25 dl.lunkent vand
15-20 g.skummetmælkspulver
35 g.hvedemel
15 g.let mayo
1 anelsesalt
3-4 dråberflydende SØD
 
 sukkerfri syltetøj
 
Opskrift:
Røres sammen til en klistret dej, læg dejen på bagefolie og bred den ud til en firkant, ca. 1/2 cm høj, læg hindbærsyltetøj på den ene halvdel af dejen – eller læg creme først og dernæst syltetøj. Fold bagefolien henover - så den halvdel uden fyld dækker den anden, tryk dejen lidt til i kanten – og skrab så forsigtigt, så dejen løsner sig fra bagefolien. Wienerbrødsstangen hæver 1/2 time, inden den bages 15 min. ved 200 grader. Når den er afkølet kan der smøres eller sprøjtes chokoladeglasur på.

evt. chokoladeglasur af: 5 g usødet kakao (gerne Valrhona) 1/2 tsk Sød 1 knsp vanillekorn eller lidt vanilleessens ca. 1 tsk vand. Røres til en lind 'glasur'. Evt. creme af: 100 g mælk 10 g vanille buddingpulver lidt Sød Kan koges op i micro-ovnen (ca. 1 1/2 min) til en fast creme – køles lidt af før brug.





karakterer:
Opskriften er vist 32171 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-02 18:28:45
Det kunne I vel have læst jer til, ud fra opskriften - at det ikke var en helt normalt wienerbrød..

  -   2010-09-12 10:31:04
Føj for den altså! Dette har INTET med en wienerstang at gøre! SÅ kunne du jo have skrevet DIET/Sukkerfri foran. Meget misvisende

  -   2009-06-03 16:15:51
Det er en dårlig forklaring på hvad man skal gøre det kan gøres bedre...

  -   2008-02-26 17:00:53
Nej det her ligner en opskrift fra DDV (de danske vægtkonsulenter) Og der bruges næsten ingen mel i de opskrifter, da det indeholder en masse kulhydrater. Så 35g er sikkert rigtig nok :)

  -   2005-01-01 01:01:01
det må da være 350 g mel