Spinatboller (Gnocchi Verdi) Gnocci

Spinatboller (Gnocchi Verdi) Gnocci, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 spsk.Smør
500 g.hakket frossen spinat
0.300 Ricotta, friskost
2 Æg (letpiskede)
12 spsk.hvedemel
100 g.friskreven parmesan
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
I en tykbundet gryde varmes smørret og den optøede spinaten vendes i smørret. Spinat damper nu fri for væde. Ricottaosten hældes i og retten snurre i 3 - 4 min. Indholdet af gryden hældes over i et stort fad og de letpiskede æg tilsættes sammen med mel, 75 gr parmesan, salt, peber og muskat. Det hele stilles i køleskabet i en times tid indtil gnocci-dejen er fast og nem at håndtere. I en stor gryde koges letsaltet vand op og holdes kogende. Hænderne gnides med lidt mel og der rulles boller af det der svarer til 1 spiseske, disse boller koges forsigtigt i vandet i 5 - 8 min., indtil de hæver ganske let. Bollerne tages op af det kogende vand med en hulske. I et smurt ildfastfad fordeles bollerne, de dryppes med lidt smeltet smør og de bages i ovnen i ca. 5 min, resten af osten drysses over og de "steges" i ovnen indtil osten er smeltet. gnicchi skal serveres så varme som muligt.





karakterer:
Opskriften er vist 15811 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-28 09:24:11
dejlig opskrift. nogen der ved om ricottaen kan udskiftes med noget andet?

  -   2009-01-27 00:19:36
Jeg lavede en halv portion og fik nok til 4 severinger. Dejen var noget 'klæ' i det så jeg dyppede de små boler i mel og kunne derved forme dem. Dette en en relativ arbejds intensiv opskrift men resultatet blev helt fantastisk! De kan så absolut anbefales!