Grillet sværdfisk med mynte-mango chutney

Grillet sværdfisk med mynte-mango chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 portionsskiver sværdfisk
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Chutney:
1 stort bdt. frisk mynte
4 spsk.limesaft
4 friske grønne chili uden kerner
1 mango
 salt
0.5 tsk.rørsukker
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Skyl og tør mynten og pil de groveste stilke fra. Snit chilierne i mindre stykker. Skræl mangofrugten og skær kødet i mindre stykker. Blend mynte med chili og limesaft et øjeblik, tilsæt derefter mangokød, olivenolie og rørsukker og blend, til chutneyen er jævn, men stadig lidt grov. Smag omhyggeligt til med salt.

Pensl sværdfisken med olie på begge sider og drys med salt. Grill fisken på en grillpande 1-2 min. på hver side, og tag den af panden. Drys med salt og peber. Lad sværdfisken hvile under alufolie et par min., så den kan samle sig.

Server med basmatiris.





karakterer:
Opskriften er vist 13036 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu