Cornbread med jalapeno og ost

Cornbread med jalapeno og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.majsmel (grov ikke maizena)
2.5 dl.hvedemel
1 tsk.salt
2 tsk.sukker
2 tsk.bagepulver
2.5 dl.mælk
2 æg
1 dl.olie
2.5 dl.majs
2.5 dl.reven Cheddarost el. Mozzarellaost.
3 spsk.jalapeno hakket
 
Opskrift:
Pisk mælk, æg og olie sammen i en skål. Deri sigtes majsmel, hvedemel, salt, sukker og bagepulver. Rør hurtigt sammen med en gaffel. Hak jalapeno, rør forsigtigt jalapeno, majs og ost i dejen. Hæld det i et smurt ovnfast fad. Bag i 40 min ved 180-200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 25705 gange,
og udskrevet 1076 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-12 15:35:29
Det er frysegnet;0)

  -   2008-01-13 17:16:16
Kan brødet fryses eller laves i forvejen og så varmes op, når det skal spises? Skal det serveres koldt,lunt eller varmt?

  -   2005-01-01 01:01:01
andre meltyper og ostetyper også god. Majskerne formidable. Godt slutprodukt,

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager meget godt!! mine gæster var meget glad for det

  -   2005-01-01 01:01:01
lækert