Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Corn bread (amerikansk majsbrød)

Corn bread (amerikansk majsbrød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Corn bread (amerikansk majsbrød), billede 4 Corn bread (amerikansk majsbrød), billede 1 Corn bread (amerikansk majsbrød), billede 2 Corn bread (amerikansk majsbrød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Majsgryn
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Sigt de tørre ingredienser. Smelt og afkøl margarinen. Bland margarine, mælk og æg. Tilsæt forsigtigt de tørre ingredienser og rør hurtigt med en gaffel.

Hæld det hele i et passende fad og bag i 20-25 min ved 220 grader C. alm. ovn.

Skæres i firkanter på 4x4 cm. Spises som tilbehør til de fleste hovedretter.

Tips:

Spises som tilbehør til de fleste hovedretter. Især godt til "chili con carne med fars".


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 93336 gange,
og udskrevet 1974 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6095 (1451 kcal)
KJ pr. Portion 6095 (1451 kcal)
Vægt ialt 657 gram
Vægt pr. Portion 657 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 927 KJ (220 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 27.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanette  -  2010-10-06 20:44:54
Jeg prøvede den igen idag med alm (fint) majsmel istedet for majsgryn - det blev meget bedre - kan varmt anbefales, dog stadig ikke så godt som så meget andet brød jeg har prøvet...

Jeanette  -  2010-10-04 18:08:23
Jeg ved ikke om jeg gjorde noget galt - men jeg syns denne opskrift smager virkelig dårligt... Slet ikke det lækre, svampede brød som jeg regnede med... Det smagte faktisk mest af enormt ærgeligt kage... Brugte majsgryn, så jeg vil prøve igen imorgen med fint majsmel... Vidste heller ikke om det skulle piskes eller hvad så jeg rørte det hele med en gaffel som der står til sidst i opskriften...

annette  -  2010-09-27 09:39:53
kan man bruge alm majsmel ? altså fint majsmel ?

Per  -  2010-09-19 13:18:48
Som groft majsmel har vi brugt den der heder majsgryn, og formen måler 22x22 cm.

Maj-Britt  -  2010-04-19 12:00:34
Brødet er super nemt at lave, og smager rigtig fint til de fleste kødssovs retter.

Joan  -  2007-07-19 19:00:57
dette brød er bare super. jeg er vild med det til kylling især. kan varmt anbefales!