Kommentarer
Jeanette - 2010-10-06 20:44:54 Jeg prøvede den igen idag med alm (fint) majsmel istedet for majsgryn - det blev meget bedre - kan varmt anbefales, dog stadig ikke så godt som så meget andet brød jeg har prøvet...
Jeanette - 2010-10-04 18:08:23 Jeg ved ikke om jeg gjorde noget galt - men jeg syns denne opskrift smager virkelig dårligt... Slet ikke det lækre, svampede brød som jeg regnede med... Det smagte faktisk mest af enormt ærgeligt kage... Brugte majsgryn, så jeg vil prøve igen imorgen med fint majsmel... Vidste heller ikke om det skulle piskes eller hvad så jeg rørte det hele med en gaffel som der står til sidst i opskriften...
annette - 2010-09-27 09:39:53 kan man bruge alm majsmel ? altså fint majsmel ?
Per - 2010-09-19 13:18:48 Som groft majsmel har vi brugt den der heder majsgryn, og formen måler 22x22 cm.
Maj-Britt - 2010-04-19 12:00:34 Brødet er super nemt at lave, og smager rigtig fint til de fleste kødssovs retter.
Joan - 2007-07-19 19:00:57 dette brød er bare super. jeg er vild med det til kylling især. kan varmt anbefales!
|