Brombærsyltetøj

Brombærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brombærsyltetøj, billede 4 Brombærsyltetøj, billede 1 Brombærsyltetøj, billede 2 Brombærsyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Brombær, friske
1 tsk. Citronsyre
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Atamon, flydende
   
Opskrift:
Varm forsigtigt brombærrene langsomt op i mindst muligt vand og kog dem helt stille i 10 min.

Tilsæt citronsyre og sukker. Rør forsigtigt til sukkeret er smeltet, kog videre på laveste varme endnu 10 min.

Tag gryden af varmen, tilsæt atamon, hæld på syltetøjsglas, sæk med et rent viskestykke og vent med at lukke dem til næste dag.


Beskrivelse:
Din brombærsyltetøj kan bruges til meget forskelligt. Kombiner den f.eks. med lækre pandekager

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (76 stemmer)

Opskriften er vist 96514 gange,
og udskrevet 2366 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10240 (2438 kcal)
KJ pr. Portion 10240 (2438 kcal)
Vægt ialt 1500 gram
Vægt pr. Portion 1500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 682 KJ (162 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 39.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Christina  -  2016-09-04 08:59:56
Min marmelade så meget tynd ud, så jeg lod det koge en del ind. Det er blevet ret fast, så næste gang skal det nok ikke koge helt så længe, så passer konsistensen formentlig.

Susanne  -  2011-09-11 15:46:44
Lavede af det halve. Mit blev også tyndt, men tog lidt saft fra og rørte op med kartoffelmel og i marmeladen. Den blev fin og lækker i konsistens

  -  2011-09-07 17:00:11
hvor meget atamon skal der i?

Ib Nielsen  -  2010-08-29 17:49:42
Vi har lavet af 1 kg brombær og brugt 1 kg syltesukker og det er meget tyndt. Om vi kan koge det op igen og tilsætte mere syltesukker, så det bliver marmelade, hvad synes i vi skal gøre. Venlig Hilsen Ib Nielsen.

  -  2010-08-07 15:19:33
ja, det skal eksempelvis atamon i. Ellers holder den ikke mere end få dage i køleskabet

stephanie  -  2009-05-23 16:21:45
det smager rigtig dejligt....:-)

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der blev ca 1 l. syltetøj

anna  -  0000-00-00 00:00:00
er det absoæut nødvendigt ast komme konseveringsmiddel i??