Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sur-sød sauce med annanas og pepper

Sur-sød sauce med annanas og pepper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :





Ingredienser:
 store røde/grønne pepper
4 små løg
6 skiverananas Godt afdrybbet.
2 chili fjern frøene Kan undværes hvis det ikke skal være stærk
5 spsk.jordnøddeolie
2 tsk.revet ingefær
2 fedknust ingefær
2 spsk.kinesisk lys soja sauce
1 spsk.kinesisk mørk soja sauce
2 spsk.kinesisk ris vin eller sherry
1 spsk.kinesisk blome sauce
2-3 spsk.hvis riseddike
3 spsk.sukker
3 dl.varm kylling bouillon
 salt
1-2 spsk.sesam olie
 


Opskrift:

skær peberne ud i små stykker. skær hver løg ud i 8 stk og skil lagene fra hinanden. skær ananas ud i små stykker. snit chili ud i meget små stykker. opvarm jordnødde olien i en pande tilsæt løg og steg indtil de er bløde. Rør pepper, chili, ananas, ingefær og hvidløg i, steg ca. 30 sek. rør soja sauce, vin, blomme sauce, eddike og sukker i. tilsæt bouillon, bring det i kog og rettten simmer i 5 min. bland mel sammen med 1 spsk vand. Skub grønsagerne til side. Rør jævningen i. Kog, rør rundt indtil saucen begynder at blive tyk. smag til med salt og bring saucen i kog. Bland grønsager sammen med saucen og retten simmer 2-3 min. rør sesamolie i og server.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12586 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu