Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocheret pighvar á la Nage med laksekaviar og friterede porrer

Pocheret pighvar á la Nage med laksekaviar og friterede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Pighvar:
500 g.pighvarfilet (renset og klargjort)
1 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 gulerødder
1 løg
4 dl.tør hvidvin
1 spsk.Tørrede koriander
400 g.smør
 
 Porrer:
3 porrer det hvide heraf
5 dl.sojaolie
 
 Pynt:
50 g.laksekaviar
 
Opskrift:
Pighvar:
Pighvaren udskæres i 4 stykker à 125 g. De udskårne stykker lægges i en smurt gryde med salt, peber og 1 dl hvidvin. Dampes 5 minutter ved svag varme. Hviler 5 minutter.

Saucen:
Gulerødder og løg skrælles og skæres i tynde skiver. Urterne kommes i en gryde tilsat 4 dl. Hvidvin og koriander pakket i gaze. Fonden koges med låg ca. 10 minutter. Urterne sigtes fra og gemmes. Gazen med koriander kasseres. Vinsaucen piskes op med koldt smør og tilsættes de henlagte urter. Saucen smages til med salt og hvid peber.

Friterede porrer:
Porrerne vaskes godt og skæres i tynde strimler og friteres i den forvarmede olie til de er sprøde.

Anretning:
Pighvaren anrettes med saucen i bunden og pyntes med friterede porrer samt laksekaviar.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (71 stemmer)

Opskriften er vist 13438 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu