appelsin revet skal herfra 0.5 appelsin revet skal herfra
1
knsp.
revet muskatnød 1 knsp. revet muskatnød
15
g.
smør 15 g. smør
2
spsk.
sukker 2 spsk. sukker
2.5
spsk.
brun rom 2.5 spsk. brun rom
Creme: Creme:
1.5
dl.
piskefløde 1.5 dl. piskefløde
3
dl.
pære/bananyoghurt 3 dl. pære/bananyoghurt
Opskrift:
banerne bages med skal i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter på hver side. Skrællen skal være sort. Bananerne skrælles og lægges i et smurt fad. Appelsinsaft, appelsinskal og muskatnød røres sammen og hældes over.
Smørret fordeles på bananerne og sukkeret drysses over. Bananerne grilles i ovnen i ca. 5 minutter. Rommen varmen i en gryde, hældes over bananerne og antændes.
Fløden piskes stiv og vendes med yoghurt. De friterede bananer serveres med den kolde creme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 10787 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Lina - 0000-00-00 00:00:00 må bruke sterk! rom for at dette skal fungere! og det var ikke så godt som man skulle tro. oppskriften levde ikke helt opp til forventningene.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider