Friterede kæmperejer

Friterede kæmperejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kæmperejer (kinarejer) eller krebsehaler
 olie til friturestegning
 
 Frituredej:
2 dl.hvedemel
2 dl.øl
 
 Sauce:
100 g.friske champignoner
0.25 porre
1 spsk.olie
3 dl.grønsagsbouillon
2 tsk.kartoffelmel
1.5 tsk.kinesisk soya
 
Opskrift:
Pisk mel og øl sammen. Stil blandingen til hævning i køleskabet i ca. 3 timer.

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Rens, skyl og skær porren i tynde strimler. Svits champignon og porre i olie i en kasserolle uden at det tager farve.

Bland kold bouillon med kartoffelmel og soya. Pisk det sammen med champignon og porre og lad det koge et par minutter.

Pil rejerne. Varm olien op i en kafferolle. Dyp rejerne i frituredejen og kog dem i fritureolien til de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Server rejerne straks sammen med saucen. Som tilbehør kan fx serveres løse ris og soya.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17995 gange,
og udskrevet 317 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu