Grillet sværdfisk med Cajun smør

Grillet sværdfisk med Cajun smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :



Ingredienser:
4 sværdfisk bøffer
1 spsk.olivenolie
 citronsaft
 salt
 peber
0.25 tsk.stødt sort peber
0.25 tsk.stødt hvidt peber
0.25 tsk.tørret salvie
1 tsk.finthakket jalapeño peber
2 fedknust hvidløg
250 g.blødt usaltet smør
1 knsp.cayennepeber
0.5 presset citron
 salt
 
Opskrift:
Sværdfisk bøffer: 1) Forvarm grillen 2) Pensl sværdfisken på begge sider med olivenolie. Grill bøfferne 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber under grilningen. Tilberedningstiden kan varierere afhængig af bøffernes tykkelse. 3) Læg smørkuglerne på hver bøf. Stænk med citronsaft og server straks. Cajun smør: 1) Bland krydderier og hvidløg i en lille skål. Rør krydderiblandingen og det bløde smør sammen. Smag til med salt og citronsaft. 2) Form smørblandingen til små toppede kugler. Serveres med ovnstegte kartofler og hele syltede jalapeñoer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15631 gange,
og udskrevet 251 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu