Lammegullasch

Lammegullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammegullasch, billede 4 Lammegullasch, billede 1 Lammegullasch, billede 2 Lammegullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 spsk. Paprika, rosen
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
   
Opskrift:
Lammekødet skæres i tern der vendes i salt og peberblandet mel. Brunes i en gryde i margarinen sammen med løg og peberfrugt i tern.

Tilsættes paprika, presset hvidløg, tomatpure, vand og laurbærblad. Småkoger under låg 3/4 - 1 time til kødet er mørt.

laurbærbladet tages op og saucen smages til med salt og paprika, smagen må gerne være stærk.

Serveres meget varm med iskold yoghurt så hver kan komme lidt over sin portion.





karakterer:
Opskriften er vist 19691 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5701 (1357 kcal)
KJ pr. Pers. 1425 (339 kcal)
Vægt ialt 1057 gram
Vægt pr. Pers. 264 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 539 KJ (128 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu