Friterede rejer

Friterede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.store rejer med skal
 
2 dl.hvedemel
1 tsk.salt
2 dl.øl
1 æggeblomme
 
 Olie eller friturefedt
 
Opskrift:
Rejerne pilles og vendes i dejen, der er rørt af mel, øl og æggeblomme.

Olien opvarmes til 180º og steg rejerne gyldne (1-2 min.). Lægges på fedtsugende papir.

Skal serveres varme. Kan evt. varmes i ovnen i et lag ved 225º max. Serveres med brød og kryddersauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 17135 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sjipsjap  -  2007-11-02 18:27:26
der er en stavefejl sikkert... er 100% sikker på, at der ikke skal stå 2 dl med, men 2 dl mel...

Luskelul  -  0000-00-00 00:00:00
Der er ik anført mængden af MEL