Friturestegte skaldyr, fisk og blæksprutter

Friturestegte skaldyr, fisk og blæksprutter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.Calamari (otte-armet blæksprutte)
200 g.hummerhaler
200 g.friskpillede store rejer
12 hele ansjoser (evt. dybfrost)
 pizzamel
 let olie til friturestegning
 citronbåde
 salt
 
Opskrift:
Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene. Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle. Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune. Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt. Servering Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille.


karakterer:
Opskriften er vist 12133 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu