Frølår, friturestegte

Frølår, friturestegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
24 frosne frølår
 
 Marinade:
2 citroner Saft heraf
2 spsk.oliven olie
 Salt
1 fedhvidløg
 
 Dej:
150 g.hvedemel
 Lidt salt
2.5 dl.mælk
1.25 dl.creme fraiche
1 æg
 
 Desuden Olie til friturestegning
 
 Pynt:
1 bdt.persille
1 citron
 
Opskrift:
Optø frølårene. Rør olien, salt og presset hvidløg sammen. Frølårene trækkes heri ca. 30 min.

Lav i mellemtiden dejen: Melet røres med salt, mælk og creme fraiche. Pisk ægget i. Lad dejen hvile.

Varm Olien.

Tag frølårene op af marinaden og tør dem, med køkkenrulle, vend dem i dejen. Steg frølårene et par stykker af gangen i ca. 6 min., til de er gyldne og møre. Læg dem på fedtsugende papir og hold dem varme. Når alle frølårene er stegt, anrettes de på et fad.

Pynt med friturestegt persille og citronbåde.

Frølår kan serveres med en god salat og tomatsauce eller hvidløgssauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9919 gange,
og udskrevet 247 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu