Hyldeblomstfritter

Hyldeblomstfritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
20 hyldeblomstklaser
 olie til stegning
 
 Dej:
125 g.hvedemel
 salt
2 tsk.sukker
2 tsk.solsikkeolie
1.5 dl.varmt vand
1 pisket past. æggehvide
1 citron
 
Opskrift:
Rør ingredienserne til dejen sammen. pisk hviden og vend den i dejen Dyb blomsterklaser i dejen og steg dem i olie tag op med sigten og læg dem på køkkenrulle drys med sukker og giv citronbåde til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager

karakterer:
Opskriften er vist 13633 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeanette  -  2013-07-10 09:07:04
Det er godt nok en MEGET tyk dej...