Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Debat forum
Teknik
Brugerservice
Hyldeblomstfritter
Hyldeblomstfritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Antal:
1
Kold Dessert
Ret :
Kold Dessert
-
Diverse Varme desserter
Hovedingrediens :
Bær
-
Hyldeblomst
Oprindelsesland :
Danmark
Danmark
Indsendt :
2003-07-19
2021-01-14
Del på Facebook
Del på Pinterest
Send via GMail
Del på Blogger
Del på Twitter
Send i mail
Ingredienser:
20
hyldeblomstklaser
20 hyldeblomstklaser
olie til stegning
olie til stegning
Dej:
Dej:
125
g.
hvedemel
125 g. hvedemel
salt
salt
2
tsk.
sukker
2 tsk. sukker
2
tsk.
solsikkeolie
2 tsk. solsikkeolie
1.5
dl.
varmt vand
1.5 dl. varmt vand
1
pisket past. æggehvide
1 pisket past. æggehvide
1
citron
1 citron
Opskrift:
Rør ingr. til dejen sammen. pisk hviden og vend den i dejen Dyb blomsterklaser i dejen og steg dem i olie tag op med sigten og læg dem på køkkenrulle drys med sukker og giv citronbåde til
Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på
Hyldeblomstpandekager
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(
5
stemmer)
Opskriften er vist 13014 gange,
og udskrevet 218 gange.
1
2
3
4
5
(1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:
Kommentar:
Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer
Jeanette
- 2013-07-10 09:07:04
Det er godt nok en MEGET tyk dej...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne