Friturestegt banan med karamelsauce

Friturestegt banan med karamelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 pisket æg
1.8 dl.mineralvand
 olie til stegning
4 bananer i kvarter
 is til servering
 
 Sauce:
2.5 dl.brun farin
1.2 dl.fløde
100 g.smør i tern
 
Opskrift:
Sigt melet i en mellemstor skål og lav en fordybning midten.

Tilsæt æg og mineralvand. Rør rundt til al væde er optaget og dejen jævn.

Opvarm olien i en dyb gryde. Dyp bananstykkerne i dejen nogle få ad gangen og lad den overskydende dej dryppe af. Sænk forsigtigt bananerne ned i den moderat varme olie og steg dem ved middelvarme i 2 minutter til de er gyldne, sprøde og gennemvarme. Tag forsigtigt stykkerne op med en hulske og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Holdes varme. Gentag med de sidste bananstykker. Serveres straks med is og karamelsauce.

Karamelsauce:
Bland alle ingredienser i en lille gryde og rør rundt til sukkeret er opløst og smørret smeltet. Bring blandingen i kog, skru ned og lad gryden simre i 2 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14917 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-19 20:03:26
åhh den er bare GOD!!!!!!!!!! har ledt i flere år efter den opskrift... hurraaaaa mange tak mvh Heidi