Bananfritter

Bananfritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
6 halvmodne bananer
 
75 g.hvedemel
2 spsk.majsmel (majsstivelse Maizena)
3-4 spsk.perlesukker
0.25 tsk.salt
1 dl.vand
 
 Olie til friturestegning
 
 Eventuelt stødt kanel flormelis og sirup til servering
Opskrift:
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker. Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i. Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk pandekagedej.

Banerne skæres i halve uden skræl.

I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm. Olien varmes til nær kogepunktet, 190 grader.

Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang. Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen. Steg til bananerne er gyldne. De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.

Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 25701 gange,
og udskrevet 482 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

May   -  2021-01-25 12:44:08
Hvordan genopvarmes de efter nedfrysning?

mig  -  2012-03-06 13:27:04
hvordan smager det? Hvad koster det i danske kr? Og kan man ikke se et billede at det?

Rikke  -  2008-05-20 11:58:22
Rettelse: opskriften hører under varme dessert retter og ikke kolde... :)

maxie  -  0000-00-00 00:00:00
"The Jamiacan way": mos bananerne og bland resten af ingredienserne i, plus lidt vanilje, og steg som klatkager; det smager også godt!

Janus  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes at det er en rigtig god opskrift. Jeg kan kun anbefalde den.