Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Bananfritter

Bananfritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeIndsendt :





Ingredienser:
6 halvmodne bananer
 
75 g.hvedemel
2 spsk.majsmel (majsstivelse Maizena)
3-4 spsk.perlesukker
0.25 tsk.salt
1 dl.vand
 
 Olie til friturestegning
 
 Eventuelt stødt kanel flormelis og sirup til servering


Opskrift:

I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker. Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i. Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk pandekagedej.

Banerne skæres i halve uden skræl.

I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm. Olien varmes til nær kogepunktet, 190 grader.

Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang. Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen. Steg til bananerne er gyldne. De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.

Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 23342 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  2012-03-06 13:27:04
hvordan smager det? Hvad koster det i danske kr? Og kan man ikke se et billede at det?


Rikke  -  2008-05-20 11:58:22
Rettelse: opskriften hører under varme dessert retter og ikke kolde... :)


maxie  -  0000-00-00 00:00:00
"The Jamiacan way": mos bananerne og bland resten af ingredienserne i, plus lidt vanilje, og steg som klatkager; det smager også godt!


Janus  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes at det er en rigtig god opskrift. Jeg kan kun anbefalde den.