Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Friteret ananasis

Friteret ananasis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ananas
10 dl.vanilleis
1 æg
100 g.hvedemel
2 spsk.kokosmel
150 g.tørre hvide brødkrummer
150 g.sukker
 
10 dl.olie
 
Opskrift:
skræl ananassen og skær 4 ringe og fjern den miderste del, så der kommer et hul i. Blend resten af kødet til pure og bland det med vanilieisen, lav 4 store kugler og stil dem i fryseren. Bland mel og æg med ca. 1-1,5 dl.vand til en tyk dej. Dyp først iskuglerne ned i dejen derefter i kokos og brødkrummer. Stil dem tilbage i fryseren så længe som muligt, gerne natten over. Kom sukkeret i en lille gryde og lad det karamellisere, når det er gyldent tilsættes knap 1 dl. vand. Lad det smelte sammen og kom det over ananasringene og lad det stå i en glasskål dækket af film til de er kølet af. alt dette kan laves dagen før og så tager resten kun 2 min. Varm olien op til ca 180 grader og kom iskuglen i, i nogle sekunder til skorpen er gylden.

tag en skive ananas og kom en kugle is i midten og hæld noget af karamelsovsen fra ananassen over isen. Serveres med et samme!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8065 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu