Friturestegt laks i pasta

Friturestegt laks i pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.laks
 hvedemel
 Salt
 peber
 olivenolie
200 g.rejer
400 g.pasta (skruer)
 tomatkoncentrat
 hvidløg
3 dl.piskefløde
 krydderier
 kinakål
 
Opskrift:
Skær laksen ud i strimler i størrelse som til gullasch. Kom mel, salt og peber samt evt. krydderurter efter smag i en plastikpose. Fyld laksestykkerne i posen og ryst den, så melet fordeles jævnt på laksen. Opvarm olien i en lille kasserolle og fritursteg de melvendte laksestykker i olien til de bliver sprøde og får en lys brunlig/evt. gylden farve. Mens fisken frituresteger, sæt da vand over til pastaen og kog den efter anvisning fra pastaens emballage. Når fisk og pasta er færdige, tilbered da saucen på følgende måde: Kom en lille sjat olivenolie i en lille kasserolle, svits hvidløg (antal fed efter smag, evt. 1-2 fed) i olien. Kom 1-2 spiskeske tomatkoncentrat ned i blandingen og rør rundt. Kom derefter piskefløde i og smag til med krydderier. Anret pastaskruerne på et rundt fad, hæld saucen over og fordel de friturestegte laksestykker samt rejerne over det hele. Pynt med kinakål langs fadets kant.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13372 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu