Nachos, Friturestegte tortillachips med smeltet ost og chili
Hovedingrediens : - Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red: |
|
|
Hvis der benyttes Chilæes en Vinagre, skal det afdryppes først. Hak chilipebrene/Chiles en Vinagre fint, riv cheddar- og mozzarella-ost. Skær tortillaerne i 4 dele. Varm olien op til samme temperatur, som til pommes frites. Steg tortillastykkerne, til de er lysebrune. Rør rund i dem af og til, og sørg for, at de alle er jævnt brune over det hele. Læg dem til afdrypning på fedtsugende papir, og drys dem med salt. Tænd for ovnen og varmden op til 150 gr. Læg de stegte tortillastykker på en bageplade og drys dem med hakket Chiles en Vinagre eller hakkede grønne chilipebre. Bland de 2 slags ost og drys lidt på hver enkelt tortillachip. Sæt pladen i ovnen i 10 min. De færdige Nachos serveres rygende varme
|
|
Opskriften er vist 23451 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer beni bombemand - 2007-10-23 15:02:29 ulala!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne