Kinarejer i sprødt rispapir

Kinarejer i sprødt rispapir, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :



Ingredienser:
24 rå kinarejer med skal uden hoved
12 blade rispapir 16 cm. store
 Olie til friturestegning
 
 Dip af:
 Soja
 lidtwasabi (japansk peberrod) fås klar til brug på tube og som pulver som skal røres med lidt vand.
 
Opskrift:
Kog rejerne ca. 4 minutter i letsaltet vand. Overbrus dem med koldt vand, pil dem, men lad det yderste af haleskallen sidde ved.

Dyp hver blad rispapir i koldt vand, til det bliver bøjeligt. Klip bladene midt igennem, så man får 24 stykker i alt, og fold evt. hvert af de halvcirkelformede stykker sammen. Svøb et blad ad gangen omkring en reje således, at dens hale stikker ud.

Læg de indpakkede rejer i hed olie, og frituresteg dem let gyldne, ca. 2 minutter. Afdryp rejerne på køkkenpapir. Dejsvøbet bliver sprødt i ca. 2 timer.

Server nu rejerne som forret med en dip af soja, tilsat lidt wasabi. Server evt. også med lidt salat til, hvor grønsager er udskåret i små mundrette stykker.

Tips:

Rispapir købes som runde, pergamentpapirtynde, tørrede blade i forretninger, der handler med asiatiske vare. Rejer i rispapir - bliver knasende sprøde, når de bliver friturestegte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24069 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu