Friturestegte kartofler

Friturestegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.små kartofler
 olie
0.5 tsk.stødt ingefær
1 rød eller grøn chili
1 tsk.salt
1 knsp.cayennepeber
1.5 tsk.Garam marsala
0.5 tsk.stødt kommen
0.5 gurkemeje
3 spsk.finthakket persille
2.5 dl.yoghurt
4 spsk.vand
 
Opskrift:
Kog kartoflerne med skræl på i 10 min, hæld vandet fra og pil kartoflerne.

Kom olie i en wok eller stegegryde, varm olie op og steg nogle kartofler af gangen, til de er gylden brune, tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Prik dem 5 – 6 steder.

Kom 3 spsk. olie i en gryde og varm det så meget op, at det ryger lidt. Kom ingefær og chili i og rør i det. Kom derefter resten af krydderierne samt persillen i under stadig omrøring.

Pisk yoghurt og vand ud i det og bring det i kog, kartoflerne vendes i krydderisaucen, dæmp for varmen, læg et låg på og lad det småsnurre i 20 min, derefter fjernes gryden fra varmen og lad den stå i endnu 20 min, uden at der røres i den.

Kartoflerne anrettes i en varm skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24082 gange,
og udskrevet 231 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Fra 3 piger  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm... Lyder fint og nemt at lave.. Lige en ret for os!

Christian Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder sgu meget godt