speltmel eller sigtet speltmel400 g. speltmel eller sigtet speltmel
450
g.
proteinrig hvedemel450 g. proteinrig hvedemel
Opskrift:
Risen koges efter anvisning på emballage. Den kogte ris tilsættes 7 dl. kold vand. Når det er afkølet til ca. 40 grader tilsættes gær salt og honning. Når gæren er opløst tilsættes de øvrige ingredienser. Hold lidt hvedemel tilbage, for st se om dejen kan tage det hele. Ælt godt, til der kommer glutentråde til syne. Dejen skal have en blød konsistens men ikke klistre. Dejen deles i 3 og kommes i velsmurte forme. Hæver ca. 40-45 min. Bages ved 200 grader på nederste rille i 30-35 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8387 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider