Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ris-spelt-hvedebrød

Ris-spelt-hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.ukogt ris
7 dl.vand
50 g.gær
1 tsk.salt
4-5 spsk.olivenolie
100 g.knuste valnøddekerner
100 g.rosiner
1 spsk.honning
400 g.speltmel eller sigtet speltmel
450 g.proteinrig hvedemel
 


Opskrift:

Risen koges efter anvisning på emballage. Den kogte ris tilsættes 7 dl. kold vand. Når det er afkølet til ca. 40 grader tilsættes gær salt og honning. Når gæren er opløst tilsættes de øvrige ingredienser. Hold lidt hvedemel tilbage, for st se om dejen kan tage det hele. Ælt godt, til der kommer glutentråde til syne. Dejen skal have en blød konsistens men ikke klistre. Dejen deles i 3 og kommes i velsmurte forme. Hæver ca. 40-45 min. Bages ved 200 grader på nederste rille i 30-35 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7801 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu