Brownies (The Best Ever)

Brownies (The Best Ever), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 45 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Brownie

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : jannie.

Indsendt :


Brownies (The Best Ever), billede 4 Brownies (The Best Ever), billede 1 Brownies (The Best Ever), billede 2 Brownies (The Best Ever), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
200 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Smelt smørret med chokoladen i en gryde og lad den køle af. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, kakao og hakkede valnødder og vend det i æggesnapsen.

Hæld dejen i en smurt firkantet form (23x33cm) og bag midt i ovnen, ca 35 minutter ved 175 grader C alm. ovn.

Lad det køle af og skær i firkanter.

Tips:

Du kan skiftet valnødderne ud med chokolade chips.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brownies

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (51 stemmer)

Opskriften er vist 135776 gange,
og udskrevet 2715 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 25404 (6048 kcal)
KJ pr. stk. 564 (134 kcal)
Vægt ialt 1318 gram
Vægt pr. stk. 29 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1927 KJ (458 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 31.1 gram
Kulhydrat 39.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Judy  -  2019-11-12 16:50:03
Den er fantastisk og nem. Lækker med glasur med pebermynteolie/frisk mynte i, eller til is

Rune  -  2018-11-13 09:41:19
Har lavet denne masser af gange, og mener den er helt perfekt, dog er det rigtigt at antallet er helt i skoven... Plejer at lave dobbelt portion, hvilket passer til 15-20 portioner... Kanel og vanilie giver et ekstra pift, og har skiftet valnødderne med hvide chokolade knapper...

Melissa  -  2015-02-13 11:18:11
god opskrift, virkelig også lækker med mælkechokolade istedet for mørk og uden valnøddekerner.

  -  2013-04-23 11:15:31
O.o du har glemt det med chokoladen :D!!

  -  2012-01-14 15:44:47
Til dem der ik ved det, så skal chokolade massen blandes i dejen ;-)

sara  -  2011-08-17 16:44:09
ej hvor den god, er du ..... den smart ..... så godt mm mm m Maps !

Jeanette  -  2011-07-27 18:11:48
Yep :) The best ever :D

MISSEKATTEN  -  2011-05-06 15:33:42
det bliver til SYGT lidt hvis man laver til 21 personer kommer der ca til otte ni stykker!!! sikke en lorte opskrift

  -  2011-03-27 13:48:20
Den er rigtig god! Jeg puttede lige 50 gram chokolade mere i, og ingen nødder. NAM NAM! :D

nour  -  2011-02-01 19:12:16
hej jeg syntes det er den bædste kage rigtig god opskrift

numse fisk  -  2011-01-05 14:58:55
synes den blev alt for flad!!!!!!!!! min kage er 1 cencimeter høj !!!!!! vrææææææææl .

Chris  -  2007-03-19 22:08:02
for meget mel for lidt chokolade...

jesper&marie  -  2006-12-31 15:24:46
mmmmmm. den er vi i gang med at bage, vi håber den smager godt!(: lise skal iik være med, vi tør iik lade hende hjælpe med maden. HaHA! :-*

Le Chef  -  0000-00-00 00:00:00
også en god ting med 2 dl. ymer eller revet ost - giver et praaagtfuldt ekstra "touch"

gokke  -  0000-00-00 00:00:00
kom evt. lidt kanel og Nescafé i melblandingen - giver et ekstra pift :-)

Chokomanen  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm.. det med chokoladesmør-blandingen må være en fejl! For jeg kan ikke forestille mig andet end at den skal i kagen!

Christen og Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også putte bagepulver i hvis man vil have den lidt mere luftig. =)

Christen og Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Put chokolade-blandingen i til sidst når den ikke er så varm

glyn.dk  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge syltede valnødder eller tilsætte lidt appelsin for at gøre smagen mere spændende

  -  0000-00-00 00:00:00
opskriften er nøjagtig magen til en gammel Karolines kogebog-opskrift!

  -  0000-00-00 00:00:00
hvad skal man gøre af chokolade-blandingen???