Ostesuppe med porrer 02

Ostesuppe med porrer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 porrer
2 tsk.smør
3 tsk.hvedemel
10 dl.bouillon
3.33 dl.ost (reven fed ost)
1 æggeblomme
0.25 dl.fløde
 Rejer
 Muslinger (dåse)
 Bladselleri
 Agurk
 Peberfrugt
 
Opskrift:
Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune. Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen. Lad koge 3-5 min. Rør osten i og lad den smelte. Suppen må *ikke* koge nu, ellers bliver osten sej. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.

Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/...


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15290 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

anonym  -  2007-08-08 14:57:33
Jeg gætter på at 5/16 liter skal forstås som en morsomhed. Mon ikke der menes 2,5 deciliter plus det løse man alligevel altid kommer i. Hvis ikke, er det jo tåbeligt.

Heidi Fredericia  -  2007-03-05 08:07:10
5/16 OG hvor meget er det så ????? det må kunne forklares bedre