Nøddestegte kartofler

Nøddestegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.asparges- eller små pillekartofler
 salt
 vand
 
1 klat smør
50 g.hasselnøddeflager
 peber
 evt.et fed presset hvidløg
 
Opskrift:
Skrub og kog godt 1 kg asparges- eller små pillekartofler i saltet vand til de netop er møre. Tag dem op og pil dem. Det gør ikke noget, de bliver kolde først, så er det ikke så besværligt. Smelt en stor klat smør i en meget stor sauterpande eller i en god, tykbundet gryde og steg kartoflerne gyldne, mens du vender dem jævnligt. Når de er smukt gyldne, tilsættes 50 g hasselnøddeflager, lidt friskkværnet peber og evt. et fed presset hvidløg. Lad nødderne brune med, men hold godt øje med dem, de må ikke blive sorte. Kartoflerne passer godt til fx fisk, svinemørbrad og vildt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16737 gange,
og udskrevet 443 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

EWI  -  0000-00-00 00:00:00
Alle tiders kartofler specielt til vildt