Hindbærroulade

Hindbærroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hindbærroulade, billede 4 Hindbærroulade, billede 1 Hindbærroulade, billede 2 Hindbærroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
30 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri.

Bages ca 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt.

Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå.

Fjern det øverste bagepapir og smør med hindbærmarmelade. Rul den sammen mens den endnu er varm.

Kan også fyldes med makkacremme eller hvad du har lyst til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (317 stemmer)

Opskriften er vist 473351 gange,
og udskrevet 13653 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7317 (1742 kcal)
KJ pr. Pers. 914 (217 kcal)
Vægt ialt 685 gram
Vægt pr. Pers. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1068 KJ (254 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 50.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lene  -  2021-05-04 08:10:06
Jeg bruger kun 150 g. marmelade.

Jan  -  2021-05-03 16:37:10
Den smager super godt laver den tit!😁

Holst  -  2021-04-10 22:14:04
Hold nu op så lækker.. en skrev hun kun havde brugt 70 G mel. Det gjorde jeg også. De smagtehimmelsk. Mine gæster sagde igså den var super hid den roulade.

Helle Dyrholm  -  2021-04-05 14:34:28
Jeg bruger kun 100 gr sukker da jeg synes at marmeladen gør den sød nok. Har aldrig problemer med at rulle den, det skal bare gøres hurtigt og forsigtigt

Helle Dyrholm  -  2021-04-05 14:31:57
Jeg bager denne roulade et par gange om måneden, den er så populær hos mine kære og nære. Jeg servere den med flødeskum og banan. Kan evt også smøre vanilie creme på den ene del, som rulles med marmeladen eller frisk frugt. Mums !

Karen   -  2021-01-13 13:39:06
Bager den ofte og bruger den til lagkager. Jeg har dog erfaret, at hvis jeg tilsætter 90 gram hvedemel bliver bunden meget tør, derfor nøjes jeg med 70 gram

Ann  -  2020-11-19 12:57:23
Jeg laver den ofte, - rigitg god og nem opskrift, en gang imellem har jeg fyldt den med citronfromage. Citronfromgen kan godt laves af Dr. Øtkers pulver - der skal bruges 2 breve og saft fra 3 citroner for at cremen bliver syrlig. Bemærk dog at man ikke kan rulle rouladen når den er meget varm, så den skal først rulles uden fyld, i køleskabet 5-10 min, rulles ud igen og fyldes derefter med citroncreme. Så undgår man citroncremen smelter. Rouladen skal efterfølgende drysses med flormelis og opbevares på køl indtil den spises. Denne roulade har fået meget ros, netop fordi den er både sød og syrlig. Man kan også spise den med flødeskum.

ida  -  2020-10-11 11:26:29
den er dejlig nem og bage og kræver ikke så mange ting til og bage den

Helle Dyrholm  -  2020-06-10 14:01:51
Nøjjjj den er lækker, bager den ret ofte og med flødeskum og banan stykker, ganske som en lagkage næsten :) 100 % muns

GitteRM  -  2020-04-12 12:31:01
Disse bunde er rigtig lette at lave, og de smager FANTASTISK! Ingen problemer med at rulle dem eller få dem af bagepapiret - jeg behøver ikke engang vand.

Solvej  -  2019-11-22 18:59:09
En super god opskrift. Jeg bruger den dog som lagkage-bunde.

Winnie   -  2019-11-09 15:09:13
Super god opskrift har bagt den rigtig mange gange når jeg har taget den ud lægger jeg et vådt viskestykke på og ruller den med det samme og lader den ligge sådan lidt så er papiret nemt at får af og den er nem og rulle uden den knækker

Hanne Larsen  -  2019-07-08 14:29:44
Det er den lækreste opskrift, jeg har brugt den i mange år. Jeg har lavet den med kakao i også så der var både en brun og en hvid, i den brune kom jeg lidt abrikos marmelade og chokolade mousse i den hvide enten hjemmelavet hindbær marmelade- solbær marmelade eller jordbær marmelade.... Det i skriver med tørre kanter det er nemt at komme uden om, når den er bagt så skær kanterne af når i har vendt den, så er den super nem at rulle.... Og at nogen syntes den er for sød så kom mindre sukker i både æggene og på papiret i skal vende den ud på ;-)

mona hansen  -  2018-08-09 19:32:31
som vor mor bagte den , mums

camilla  -  2018-05-22 18:12:15
Kan denne opskrift også bruges til en stor lagkage?

  -  2017-05-28 16:53:46
Det så god jeg har lave mange gang 👍

Bo  -  2017-01-29 09:28:44
Vi bruger et vådt viskestykke og ligger over bagepapiret after bagning. ca 1 min., så slipper det let.

Anders og August  -  2016-10-30 10:22:08
Den er rigtig nem at lave! Gode tips: Giv den 5-6 minutter i ovnen så den ikke bliver for tør.

  -  2016-08-01 16:08:52
Det smag godt 👍

  -  2016-06-16 21:17:12
læg et opvredet viskestykke ovenpå papiret, så slipper det let - det gør jeg også, hvis rouladebunden skal ligge til næste dag og så først fyldes. Det går meget nemt

ulla  -  2016-02-09 15:04:02
Bundene var meget tørre. Selvom jeg kun bagte i 7 minutter.

Maiken  -  2016-01-22 16:37:18
Jeg synes, den blev en kende tør og så mangler den et eller andet.... den er lidt kedelig bare med hindbærmarmelade. Men synes ikke den er for sød, som nogen skriver.

Categorina  -  2015-11-06 17:05:47
Den ville heller ikke slippe bagepapiret hos mig! Men havde læst et par af de gode tips. Pensl med lidt vand på bagsiden af bagepapiret, når du har vendt den ud på sukkeret...så slipper den ;) Super god opskrift, som jeg fyldte med hjemmelavet blåbærmarmelade :-)

Categorina  -  2015-11-04 09:11:53
Den ville heller ikke slippe bagepapiret hos mig! Men havde læst et par af de gode tips. Pensl med lidt vand på bagsiden af bagepapiret, når du har vendt den ud på sukkeret...så slipper den ;) Super god opskrift, som jeg fyldte med hjemmelavet blåbærmarmelade :-)

Categorina  -  2015-10-24 19:29:19
Den ville heller ikke slippe bagepapiret hos mig! Men havde læst et par af de gode tips. Pensl med lidt vand på bagsiden af bagepapiret, når du har vendt den ud på sukkeret...så slipper den ;) Super god opskrift, som jeg fyldte med hjemmelavet blåbærmarmelade :-)

Cecilie  -  2015-10-12 19:59:31
superc læker og nem kage

  -  2015-10-09 10:07:34
Lækker roulade men den vil ikke slippe bageparpiret hvad gør jeg galt??

Helle  -  2014-05-25 16:51:29
Kan den fryses?

  -  2014-04-04 15:09:28
Den smager godt det kostet 3000 kr i rema1000 i solbjerg j

hanne, roskilde  -  2014-03-25 21:33:55
UHMMM, super enkel go lækker hjemmebagt roulade, mums..bliver ikke sidste gang den bages :D

Victor   -  2013-07-23 10:02:30
Lækker roulade :) har bare lyst til at lave den 17 gange endnu :-)

Mie  -  2013-04-14 13:31:56
Super god, man kan også når den ligger på bagepapiret lige tage et vådt viskestykke over, i et halvt minut, så slipper dejen bedre bagepapiret:D

Nadia luplau  -  2013-03-14 19:55:02
Den er bare en kanon opskrift. Har lavet den mange, mange, mange gange. Hvis din Roulade knækker er din roulade bund for tynd smurt ud, du har givet den for længe eller kommet for meget mel i.

Tina  -  2013-01-29 11:26:22
Meget meget nem at lave. Dog lidt sød for efter min smag. Kan godt bruge lidt mindre sukker og evt. lidt citronsaft i dejen.

Lotte  -  2012-12-06 23:12:56
Dette er den bedste roulade opskrift der findes :-)

inger  -  2012-11-29 11:44:39
super nem og god,er måske lidt svær at rulle knækker nemt.

mia  -  2012-11-16 13:25:06
hej min roulade blev super god jeg lavede den bare med jordbær marmalade hhhhmmmmmm den smagte super godt :D

Laura  -  2012-10-30 15:32:11
Endnu en kage, jeg kan lide, selvom jeg er ret kræsen hvad det angår. Smager super godt og er nem at bage.

  -  2012-05-30 17:55:42
alletiders dejlige roulade, den er nem og hurtig at lave kan helt sikkert anbefales :P

Maiken  -  2012-05-28 15:41:16
Uhm! Hvor ser den lækker ud, skal helt klart bages! (-;

Birgit Hansen  -  2012-05-22 11:27:29
Super god opskrift. og ssom mor til et barn med Laktoseintolerant er det bare supert med en opskrift uden mælk i og han kan få sin elsket roulade... her putter vi laktosefri flødeskum i med knuste makroner det er et hit

Benthe  -  2012-05-12 20:37:21
prøv at fylde den med 1/4 l piskefløde, pisket til skum og blandet med 500 gr. jordbær i små stykker UHM!

  -  2012-04-17 20:30:49
Jeg bruger opskriften til store lagkagebunde - super :-)

rouladeelskeren  -  2012-04-11 20:17:25
Den smager fantastisk, men den knækker når jeg ruller den sammen

lene  -  2012-03-30 12:21:49
Deikat, hvis man bager den på bagepapir, hænger den ikke i, ellers pensle med en gugtig pensel i bunden når du vender og den slipper straks.

CK  -  2012-02-05 14:27:15
Rigtig lækker.. Jeg blandede flødeskum og hindbærmarmelade. Det er vildt lækkert :D

Ceccer og bella  -  2012-01-26 13:37:01
Vi havde ikke noget katoffelmel men den smager Godt aligevel:)

Bverne  -  2011-11-14 14:35:40
Vi elsker roulade!!<3

  -  2011-09-15 15:41:07
det er en god roulade. et godt råd er at når man har puttet sukker og bagepapir på ligger man et fugtigt håndklæde på og vender det hele. så er det lettere at rulle uden den går i stykker :) det er også godt med lidt sprut i syltetøjet syntes jeg :)

LB  -  2011-09-13 17:46:26
har lige læst opskriften og jeres kommentarer, sidder og bliver helt lækkersulten. jeg bager også en;)

Meyer  -  2011-08-12 13:07:02
Hvis man er bange for at rouladen vil knække, når man ruller den sammen...kan man når den vendes ud på bagepapiret med sukker, lægge en våd viskestykke henover i ca et par minutter... hvorefter bagepapiret fjernes og fyldet kommes på, og nu kan den så rulles sammen...

Denne opskrift har end 50 kommentarer
Se alle kommentarer her