Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brombær saft

Brombær saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brombær saft, billede 4 Brombær saft, billede 1 Brombær saft, billede 2 Brombær saft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.fuldmodne bær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
350 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.

Mosen hænges til afdrypning.

Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret.

Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 42017 gange,
og udskrevet 549 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kruse  -  2012-09-12 12:02:36
Så har jeg forsøgt med opskriften og saften står til køl nu. Glæder mig til at smage den senere :0) Bærene er fra haven og skoven omkring os.