Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltet ingefær

Syltet ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.frisk ingefær
3 dl.vand
300 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Ingefæren skrælles og koges halvmør i vand. Kogevandet kasseres. Sukker og vand koges til sukkerlage. Ingefæren kommes i og koges til den er mør ca. 30 min. Kommes i Atamonskyllede glas. Lagen koges ind, tilsættes Atamon og hældes over ingefæren. Glassene lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)

Opskriften er vist 64794 gange,
og udskrevet 1741 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-06-26 20:13:22
Hvor lang tid kan den holde sig

  -  2014-08-24 19:45:49
Hvordan undgår man, at den syltede ingefær bliver "træet". Resultatet er meget skuffende sammenlignet med de skønne, syltede ingefær, man kan købe på glas (meget dyre).

Amatør Sushi-kok  -  2012-08-02 09:45:22
Der var én et andet sted, der spurgte til ingefær til sushi og fik link hertil. Hvis man vil lave gari (syltet ingefær) til sushi, gør man som følger: - skræl ingefæren og skær i meget fine skiver - drys skiverne godt med salt og lad ligge i 1-3 timer (gerne på køl) - kog en blanding af riseddike (alm. duer ikke), sukker og evt. lidt vand op. - tør evt. skiverne af. - klargør et glas (sterilisér) og læg skiverne heri. - hæld den varme riseddike-blanding over skiverne og skru låg på. Ingefæren skal stå et par dage før den er helt klar. Justér dit forhold af riseddike, vand og sukker efter hvor stærk du vil have den - smag blot på den varme blanding.

  -  2011-08-25 14:06:57
Hej jeg ville lige høre om man kan skælle ingefærne og ligge den i oliven olie, og hvis man kan hvor lang tid kan det så holde sig... mange hilsener maj-britt

Lasse  -  2011-05-14 18:25:05
Istedet for at kassere kogevandet, så lav en sund og velsmagende ingefær-te af det! i med friske citronskiver (ikke overfladebehandlet) og honning, træk 2-3 minutter og voila! Fortynd efter smag og behag.

Hitman  -  2009-01-26 22:49:52
Hvor lang tid skal ingefæren "trække"/sylte i glasset?